Knasig berättelse!!!

På svenskan har vi fått skriva samman en berättelse från olika bilder! Eftersom min är så knasig så lägger jag in den här!

Barbapappa skaffar picering.

 

Barbapappa skulle förverkliga sin stora dröm, han skulle pierca sig! Han gick till en piercingstudio på Helsingborgs lasarett, och blev mottagen av någon konstig varelse med full av piecerings i ansiktet. Den konstiga varelsen var en människa. Barbapappa bestämde sig att han skulle pierca ett antal piecerings som skulle bilda ett B på hans mage. Pieceringsmänniskan som heter Gabbe satte igång, först fick Barpappa lokalbedövning på magen. Sen satte pieceringsmannen igång att sticka honom med nålar för att sen trä igenom piecerings genom huden.

 

 När det var klart så rullades Herr Barba in på ett rum där det låg en man som var sjuk i lugncancer. Barbapappa skulle stanna på sjukhuset några dagar tills såren efter piecringen hade läkt. Men efter några dagar så drabbades han av blodförgiftning och måste läggas in på hematologen avdelning 46. Där tas han emot av 2 sjuksköterskor som har lustiga frisyrer.  Den ena heter Kristina och har noshörningsfrisyr och den andra har en hundfrisyr och heter Natta. Han får där veta att han ska va inlagd i en månad. De två första veckorna så ska han få antibiotika. Sen ska han vila i två veckor. Men först så måste han ta bort sina piecerings eftersom såren efter dem skapade blodförgiftningen.

 

När Barbamamma får reda på att hennes man har blivit inlagd på sjukhuset. Så åker hon med deras barn till hennes föräldrar som bor i en stuga vid havet. Där de ska bo under tiden Barbapappa ligger inne på sjukhuset. Barnen går varje dag ner till stranden vid havet. Så leker de med en pojke och hans hund.

Efter en månad så är Barpappa frisk igen! Barbamamma och barnen beger sig iväg till Helsingborgs lasarett. När de går längs Kullagatan mot Bergaliden så kommer det en stor fet dam med en kjol. Den stora feta damen trampar på Barbamamma blir så olyckligt ihjältrampad så att hon avlider direkt.

 

 

SLUT!







Barbafamiljen!!!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0